Hinauspalvelu

Hyvinkää

Hinauspalvelut yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Hinaamme henkilöautot, moottoripyörät, pakettiautot ja muut ajoneuvot Uudenmaan alueella nopeasti ja ammattitaidolla. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja voimme laskuttaa hinauksen suoraan vakuutusyhtiöltä. Teemme lisäksi kiireettömiä ajoneuvojen siirtoja. 

Tiepalvelu auttaa jo tien päällä

Hinausautoissamme on hyvä varustelu ja kokeneet kuljettajat. Pystymme tarjoamaan käynnistysapua, vaihtamaan renkaat ja korjaamaan pienet viat jo tien päällä, jolloin matkaa voi jatkaa nopeasti. Autoissamme on myös monipuoliset ominaisuudet erilaisiin hinaustilanteisiin.

Hinauspalvelumme

  • Ojasta vedot

  • Ajoneuvojen siirrot

  • Tiepalvelu

  • Raskaan kaluston hinaus

Ojasta vedot

Aina ojaanajoon ei voi varautua, joten onkin tärkeää, että saat apua paikanpäälle mahdollisimman pian. Me lähetämme lähimmän hinausauton paikalle, jotta matkasi jatkuu turvallisesti ja varmasti mahdollisimman nopeasti.

 

 

Mikäli ajoneuvosi suistui tieltä, voit soittaa suoraan meille niin tulemme auttamaan sinut takaisin tien päälle!

Ajoneuvojen siirrot

Hinaus Luostarinen suorittaa myös kiireettömiä ajoneuvojen hinauksia tilausajona, jonka lisäksi palveluihimme kuuluu myös perinteinen hälytyshinaus.

 

 

Mikäli ajoneuvosi siirron ajankohta voidaan suorittaa muutaman päivän tai viikon kuluessa, niin voimme räätälöidä sinulle hälytyshinausta edullisemman hinnan kuljetukselle. Tällöin kyseessä on kiireetön hinaus.

 

 

Mikäli ajoneuvosi on rikkoutunut ja tarvitset apua tien päälle välittömästi, on kyseessä hälytyshinaus.

 

 

Molemmissa tapauksissa soita meille ja kerro kuljetustarpeesi, niin laitetaan homma kuntoon!

Tiepalvelu

Puhkesiko ajoneuvostasi rengas?
Tyhjenikö autostasi akku?
Loppuiko ajoneuvostasi polttoaine?
Tarvitseeko ajoneuvosi apuvirtaa?

 


Jäikö avaimet ajoneuvon sisään?

Muunmuassa näissä tapauksissa Hinaus Luostarisen tiepalvelu on mainio kumppani matkasi jatkumiseen. Tiepalvelumme pystyy hoitamaan pienet korjaustyöt paikanpäällä auton luona.

 

 

Soita meille ja kerro tilanne, niin laitamme tiepalvelu-auton luoksesi, jotta matkasi saadaan jatkumaan mahdollisimman nopeasti!

Raskaan kaluston hinaus

Silloin kun kalustosi tarvitsee pikaista apua, tulemme auttamaan sinua myös raskaan kaluston osalta.

 

Turvallisuudella on erityinen merkitys raskaan kaluston hinauksessa. Hinauspalvelumme hinaa, vinssaa ja kuljettaa kalustosi turvallisesti ja tarkoitukseen soveltuvalla kalustolla, jonka lisäksi oikeanlaiset työvälineet, ammattitaito sekä tarkka harkinta korostuvat raskaan kaluston hinauksia tehtäessä.

 

Mikäli kyseessä on tekninen vika tai muu pieni toimenpide, myös tiepalvelumme on apunasi.

Tilaa hinaus 24h
We also serve in English and Russian