Polttoaine lopussa - apua nopeasti 24/7

5/5

4.85 (834 kokemusta)

Polttoaine lopussa , näin tiepalvelumme toimii

1

Ota yhteyttä

Soita meille milloin tahansa numeroon 010 200 7000. Tai tilaa palvelu verkossa.

Kerro viasta

Arvioimme vian ja sijainnin, ja määrittelemme tarvitaanko hinausta vai tiepalvelua.

2

Anna määränpää

Mikäli vika ei korjaannu paikan päällä, hinaamme ajoneuvosi ja voimme auttaa korjaamon valinnassa.

3

Sovi ajasta

Tarjoamme kiireellisen avun lisäksi hinaus- tai tiepalvelua mihin aikaan tahansa.

4

Polttoaine lopussa- Apua 24/7

Polttoaineen loppuminen kesken matkan on yksi niistä äkillisistä tilanteista, jotka voivat yllättää autoilijan, vaikka olisi kuinka huolellinen. Tämä tilanne voi olla erityisen harmillinen, kun olet kiireessä ja haluat päästä nopeasti perillesi. Onneksi tiepalvelun ammattilaisemme kohtaavat tällaisia tilanteita päivittäin ja osaavat ratkaista ne nopeasti ja vaivattomasti.

Kun huomaat, että polttoaineesi on loppumassa kesken matkan, älä huolestu liikaa. Ratkaisu on yleensä helppo ja nopea. Ota yhteyttä tiepalveluumme ja tuomme sinulle lisää polttoainetta tai hinaavat autosi lähimmälle huoltoasemalle.

Tiepalvelumme voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000

Loppuuko bensiini vai diesel? – Sillä on iso merkitys

On erittäin tärkeää ottaa huomioon auton käyttövoima, kun puhutaan polttoaineen loppumisesta ja sen vaikutuksesta matkan jatkumiseen. Bensiiniautoilla tilanne on yleensä suotuisampi, ja ne voivat lähteä liikkeelle ilman suurempia ongelmia, vaikka polttoaine loppuisi tankista. Tämä johtuu siitä, että bensiinimoottorit ovat yleensä hieman yksinkertaisempia ja vähemmän vikaherkkiä kuin dieselmoottorit.

Dieselautojen kohdalla tilanne on huomattavasti hankalampi. Dieselmoottorit ovat monimutkaisempia ja herkempiä teknisiä laitteita. Jos diesel pääsee tankista loppumaan ja moottori imee polttoainejärjestelmään ilmaa, se voi aiheuttaa vaurioita dieselmoottorin tiivisteissä, polttoainepumpussa ja suuttimissa. Tämä voi johtaa  korjauskustannuksiin.

Polttoaineen loppuminen on yleinen syy tiepalvelun käytölle

Polttoaineen loppuminen on yleinen ongelma, ja Autoliiton tiepalvelun mukaan se on yksi yleisimmistä syistä, miksi autoilijat tarvitsevat apua. Tämä ilmiö on pahentunut erityisesti sen jälkeen, kun autoihin on lisätty ajotietokoneiden range-toiminto. Tämä toiminto näyttää kuljettajalle arvion siitä, kuinka pitkälle autolla voi vielä ajaa jäljellä olevalla polttoainemäärällä.

Ihmiset saattavat luottaa sokeasti ajotietokoneen näyttämään kilometrimäärään ja ajaa tankin lähes tyhjäksi. Kuitenkin monet tekijät, kuten ajonopeus ja muuttuva liikenne, voivat vaikuttaa ajotietokoneen arvioon, joten se ei välttämättä ole täysin tarkka. Tämä voi johtaa tilanteisiin, joissa autoilijat yllättyvät polttoaineen loppumisesta kesken matkan.

Polttoaineen loppuminen ja apua tien päälle

Valtaosassa tapauksissamme viidestä pystymme ratkaisemaan ongelmasi paikan päällä.

Ammattilaisemme mahdollistavat sen, että voimme yleensä suorittaa tarvittavat korjaukset tai toimenpiteet suoraan siinä paikassa, missä ongelma ilmeni. Näin säästämme sinulle aikaa ja rahaa, ja voit jatkaa matkaasi omalla autollasi mahdollisimman nopeasti.

Kun tarvitset apua tiellä, voit luottaa asiantuntemukseemme ja palveluumme.

Tiepalvelumme voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000

Näin helposti matkasi jatkuu

Polttoaine loppui kesken matkan? Ei hätää, voimme auttaa sinua! Kun mittarisi näyttää nollaa ja olet jäänyt ilman polttoainetta, voit ottaa yhteyttä meihin. Toimitamme sinulle tarvittavan määrän polttoainetta, jotta voit jatkaa matkaasi määränpäähäsi tai lähimmälle huoltoasemalle.

Tässä on, miten tilaat polttoainetoimituksen:

1. Soita meille numeroon 010 200 7000.
2. Ilmoita meille, millaista polttoainetta autosi käyttää, kuinka paljon tarvitset ja minne polttoaine toimitetaan.
3. Saavumme luoksesi mahdollisimman pian, ja pian voit jatkaa matkaasi ilman huolta polttoaineen loppumisesta.

Olemme täällä auttamassa sinua pääsemään liikkeelle ja saavuttamaan määränpääsi turvallisesti.

Tiepalvelun hinnat

Tiepalveluidemme hinnat vaihtelevat tilanteen mukaan, ja ne määräytyvät tapauskohtaisesti. Hinnan laskennassa otamme huomioon useita tekijöitä, kuten palvelun ajankohdan (esimerkiksi pyhä- ja yöaika voi vaikuttaa hintaan), ongelman laadun ja etäisyydet välimatkojen mukaan.

Jos et halua, että laskutamme palvelua suoraan vakuutusyhtiötäsi, hyväksymme useita maksuvälineitä, kuten käteisen, maksukortit ja yrityslaskutuksen.

Arvion hinnasta voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000

Hinauspalvelu Luostarinen auttaa autoilijoita pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla nopeasti ja luotettavasti kellonaikaan katsomatta.

Polttoaineen loppuminen ja  tiepalvelu Uudenmaan alueella.

Postiosoite
Kaasutintie 20b
00770 Helsinki

Käyntiosoite
Koneenkatu 19-21
05830 Hyvinkää

Autamme nopeasti 24/7/365
We also serve in English and Russian 

Soita 010 200 7000 tai lähetä viesti WhatsAppissa

Scroll to Top