Auton apukaynnistys - apua nopeasti 24/7

5/5

4.85 (834 kokemusta)

Näin auton apukaynnistys palvelu toimii

1

Ota yhteyttä

Soita meille milloin tahansa numeroon 010 200 7000. Tai tilaa palvelu verkossa.

Kerro viasta

Arvioimme vian ja sijainnin, ja määrittelemme tarvitaanko hinausta vai tiepalvelua.

2

Anna määränpää

Mikäli vika ei korjaannu paikan päällä, hinaamme ajoneuvosi ja voimme auttaa korjaamon valinnassa.

3

Sovi ajasta

Tarjoamme kiireellisen avun lisäksi hinaus- tai tiepalvelua mihin aikaan tahansa.

4

Auton apukäynnistys ammattilaisen avulla

Kun auto ei käynnisty akun tyhjenemisen vuoksi, apuvirta voi olla tarpeen. Apuvirran avulla voidaan käynnistää auto, ja sen jälkeen auton oma latausjärjestelmä alkaa ladata akkua ajon aikana.

On kuitenkin erittäin suositeltavaa jättää auton käynnistys apuvirralla ammattilaisen tehtäväksi.

Virheellinen apukäynnistys voi johtaa auton sähköjärjestelmän tai akun vaurioitumiseen, ja ammattilaiset tietävät, miten toimia turvallisesti ja oikein.

Jos tarvitset apukäynnistystä, voit tilata sen nopeimmin soittamalla numeroon 010 200 7000

Auton apukäynnistys ja apuvirran antaminen uudesta autosta

Nykyajan autot ja niiden monimutkaiset tietokonejärjestelmät ovat erittäin herkkiä vioittumaan, jos apuvirtaa ei johdeta oikein autosta toiseen. Onnistunut käynnistysavun antaminen vaatii tarkkuutta ja ymmärrystä eri latausjännitteistä. Jos et ole varma omista taidoistasi tai kokemuksestasi, on turvallisempaa ja järkevämpää jättää auton käynnistys apuvirralla ammattilaisen tehtäväksi. Tällä tavoin vältetään mahdolliset kalliit vahingot ja vikatilanteet.

Pahimmassa tapauksessa kokemattoman apukäynnistäjän toimenpiteiden seurauksena molemmat autot voivat jäädä käynnistymättömiksi. Siksi on järkevää valita ammattilainen hoitamaan apuvirran antaminen, jotta varmistetaan, että se suoritetaan turvallisesti ja ilman vahinkoja.

Onko apuvirran antaminen kaverille suositeltavaa?

Apuvirran antaminen kaverille, naapurille tai tuntemattomalle on hieno ele, mutta väärin tehtynä se saattaa rikkoa autosi, pahimmassa tapauksessa molemmat autot.

Nykyautoissa sähköä käytetään moniin eri tarkoituksiin, kuten moottorinohjausyksikön toimintaan, joka ohjaa auton toimintoja. Tämä yksikkö toimii sähköllä, ja siksi on äärimmäisen tärkeää tarkistaa auton käyttöohjekirjasta, minkälaisia ohjeita valmistaja antaa ennen apuvirran antamista. Jotkut valmistajat saattavat kieltää auton käyttämisen apuvirran antamisessa, ja esimerkiksi monet taksit kieltäytyvät antamasta apuvirtaa, koska niiden autoissa on paljon sähköllä toimivia lisälaitteita.

Auton apukaynnistys ja apuvirran antaminen itse

Apuvirtaa voi kokeilla antaa itsekin, mutta jos toimenpiteestä ei ole aiempaa kokemusta tai omat taidot arveluttavat, apua kannattaa soittaa paikalle matalalla kynnyksellä. Luostarisella on kokemuksen tuomaa varmuutta ja käytössään kaikki tarvittavat välineet apuvirran antoa varten. Kun Luostarinen suorittaa apuvirran annon, paikalle ei erikseen tarvita virtaa antavaa autoa, sillä apuvirtaa annetaan turvallisesti erillisen käynnistysakun avulla.

Uusimpien automallien kohdalla kannattaa muistaa myös se, että apuvirran anto nykyaikaisille autoille vaatii usein erityisosaamista, jotta apukäynnistys ei vaurioita autoa. Turvallisuus on aina etusijalla, ja ammattilaiset ovat valmiita auttamaan tällaisissa tilanteissa.

Auton apukaynnistys ja autojen ohjekirjat

Autojen ohjekirjoissa käsitellään monia asioita, mukaan lukien apukaapelien käyttö, ja niissä annetaan perusohjeet niiden käytöstä. Ohjeet voivat kuitenkin vaihdella suuresti eri automallien välillä, ja jotkut ohjeet voivat olla epäselviä tai jopa puuttua tietyistä ohjekirjoista.

On erittäin tärkeää, että apuvirran antaminen osataan tehdä oikein, sillä virheellinen toiminta voi aiheuttaa vaaratilanteita ja vahinkoja.

Jos ohjekirja ei anna riittävän selkeitä ohjeita tai tuntuu puuttuvan, on suositeltavaa hakea apua ammattilaiselta tai asiantuntijalta, joka tietää, miten apuvirtaa annetaan turvallisesti ja oikein.

Auton apukaynnistys 24/7 palveluna

Apuvirran antamisen palvelu tulee avuksesi, kun auton akku on tyhjä eikä auto käynnisty. Lisävirran antaminen on usein riittävä toimenpide matkan jatkumiseksi. Monissa tilanteissa akun tyhjeneminen ei anna varoitusta etukäteen. Soita ja tilaa apukäynnistys paikalle, ja matka jatkuu.

Jos tarvitset apukäynnistystä, voit tilata sen nopeimmin soittamalla numeroon 010 200 7000

Hinauspalvelu Luostarinen auttaa autoilijoita pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla nopeasti ja luotettavasti kellonaikaan katsomatta. 

Auton apukaynnistys 24/7 palveluna

Postiosoite
Kaasutintie 20b
00770 Helsinki

Käyntiosoite
Koneenkatu 19-21
05830 Hyvinkää

Autamme nopeasti 24/7/365
We also serve in English and Russian

Soita 010 200 7000 tai lähetä viesti WhatsAppissa

Scroll to Top