Sammunut moottori - apua nopeasti 24/7

5/5

4.85 (834 kokemusta)

Näin Sammunut moottori tiepalvelu toimii

1

Ota yhteyttä

Soita meille milloin tahansa numeroon 010 200 7000. Tai tilaa palvelu verkossa.

Kerro viasta

Arvioimme vian ja sijainnin, ja määrittelemme tarvitaanko hinausta vai tiepalvelua.

2

Anna määränpää

Mikäli vika ei korjaannu paikan päällä, hinaamme ajoneuvosi ja voimme auttaa korjaamon valinnassa.

3

Sovi ajasta

Tarjoamme kiireellisen avun lisäksi hinaus- tai tiepalvelua mihin aikaan tahansa.

4

Sammunut moottori. Apua 24/7

Jos autosi sammui ajon aikana tai kohtaat muita ongelmia, jotka estävät liikkeelle lähdön tai käynnistämisen, Hinauspalvelu Luostarisen tiepalvelu on valmiina auttamaan sinua ympäri vuorokauden, missä tahansa, riippumatta siitä, millainen ajoneuvo sinulla on.

Tiepalvelun voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000, vuoden jokaisena päivänä ja aikana, jolloin kuljettajamme saapuu mahdollisimman pian auttamaan sinua.

Sammunut moottori tien päällä

Kun auto jättää sinut tien päälle, turvallisuuden tulee olla etusijalla. Seuraa näitä ohjeita:

1. Siirry turvalliseen paikkaan. Aja mahdollisimman turvallisesti tien reunaan, mikäli se on mahdollista. Laita hätävilkut päälle välittömästi.

2. Käytä näkyvyyttä parantavia vaatteita erityisesti pimeällä tai huonolla kelillä.

3. Aseta varoituskolmio tien viereen riittävän kauas autosta, suositeltavasti noin 100 – 300 metrin päähän.

Tiepalvelun voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000 vuoden jokaisena päivänä ja aikana.

Sammunut moottori ja apua paikan päällä

Hinausautojemme kuljettajat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua kun auto jättää sinut tien päälle.

Pyrimme aina ratkaisemaan ongelman paikan päällä, jotta voit jatkaa matkaasi mahdollisimman pian. Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää, ja olemme täällä auttamassa sinua missä tahansa ja milloin tahansa. Voit luottaa ammattitaitoisiin kuljettajiimme ja laadukkaisiin palveluihimme, kun tarvitset apua tien päällä.

Tiepalvelun voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000 vuoden jokaisena päivänä ja aikana.

Apua nopeasti ja luotettavasti.

Luostarisen tiepalvelu tarjoaa apua ympäri vuorokauden, missä tahansa oletkin – kotona, tien päällä tai mökillä.  Palvelu on saatavilla kaikille ajoneuvoille, riippumatta niiden iästä, mukaan lukien moottoripyörät, mopoautot, raskaan ajoneuvot ja asuntoautot.

Kun soitat meille, voit luottaa siihen, että saat tarvitsemasi avun nopeasti ja vaivattomasti. Riittää, kun soitat meille.

Tiepalvelun voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000 vuoden jokaisena päivänä ja aikana.

Milloin tiepalvelu avuksi

Soita hinauspalvelu , jos polttoaineen määrä ei ole ongelma, ja auto ei käynnisty uudelleen, on aika soittaa hinauspalvelu paikalle. Luostarisen jinauspalvelun ammattilaiset tarkistavat tilanteen paikan päällä ja tarvittaessa hinaavat autosi korjaamolle tai muuhun tarvittavaan paikkaan.

Turvallisuus on aina etusijalla, joten älä yritä työntää autoa turvattomaan paikkaan tai yrittää korjata sitä itse liikenteen seassa. Ammattilaiset voivat hoitaa tilanteen turvallisesti ja varmistaa, että autosi saadaan kuntoon.

Sammunut moottori ja ammattilasen apu.

Hinauspalvelu luostarinen on yritys, joka tarjoaa monipuolisia hinauspalveluita ja tiepalveluita uudenmaan alueella vuoden jokaisena päivänä ja vuorokauden jokaisena tuntina. Palvelumme ovat saatavilla niin yksityisille autoilijoille kuin yrityksillekin.

Päivystävä puhelimemme on käytettävissä 24/7, joten kun matkasi katkeaa tienposkessa, olemme valmiina tulemaan avuksesi, vaikka keskellä yötä. Toiminta-alueemme kattaa koko uudenmaan alueen.

Jos moottorisi sammui, tiepalvelun voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000 vuoden jokaisena päivänä ja aikana.

Hinauspalvelu Luostarinen auttaa autoilijoita pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla nopeasti ja luotettavasti kellonaikaan katsomatta. 

Sammunut moottori ja tiepalvelu Uudenmaan alueella.

Postiosoite
Kaasutintie 20b
00770 Helsinki

Käyntiosoite
Koneenkatu 19-21
05830 Hyvinkää

Autamme nopeasti 24/7/365
We also serve in English and Russian

Soita 010 200 7000 tai lähetä viesti WhatsAppissa

Scroll to Top