Tyhjä akku - apua nopeasti 24/7

5/5

4.85 (834 kokemusta)

Tyhjä akku- näin tiepalvelumme toimii

1

Ota yhteyttä

Soita meille milloin tahansa numeroon 010 200 7000. Tai tilaa palvelu verkossa.

Kerro viasta

Arvioimme vian ja sijainnin, ja määrittelemme tarvitaanko hinausta vai tiepalvelua.

2

Anna määränpää

Mikäli vika ei korjaannu paikan päällä, hinaamme ajoneuvosi ja voimme auttaa korjaamon valinnassa.

3

Sovi ajasta

Tarjoamme kiireellisen avun lisäksi hinaus- tai tiepalvelua mihin aikaan tahansa.

4

Auton akku tyhjä - nopeasti apua 24/7

Kun auton akku on tyhjä, siitä seuraa, ettei käynnistämiseen riitä virtaa, ja auto ei lähde käyntiin. Tyhjentynyt akku on yleinen ongelma autoilijoiden keskuudessa, mutta onneksi siihen on helppo ratkaisu: apuvirran anto.

Hinauspalvelun tai tiepalvelun  voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000, vuoden jokaisena päivänä ja aikana, jolloin kuljettajamme saapuu mahdollisimman pian auttamaan sinua.

Auton akku tyhjä - mistä apua

Monet kuljettajat ovat joutuneet tilanteeseen, jossa moottoria oli mahdotonta käynnistää tyhjän akun vuoksi. Tämä tapahtuu usein hyvin kylmillä pakkasilla ulkona, tai esimerkiksi, jos olet unohtanut sammuttaa joitain auton ulkovaloista tai auton radion. Ajoneuvon käynnistymisen ongelma voidaan ratkaista liittämällä autosi akku toisen ajoneuvon akkuun tai tilaamalla ammattitaitoinen tipalvelumme.

Hinauspalvelun tai tiepalvelun  voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000, vuoden jokaisena päivänä ja aikana, jolloin kuljettajamme saapuu mahdollisimman pian auttamaan sinua.

Näissä tilanteissa ei suositella apukäynnistämistä toisen auton avulla

1. Jännite-erot: Älä koskaan yritä apukäynnistää autoa toisella autolla, jonka jännite on korkeampi tai matalampi kuin oman autosi akun jännite.

2. Bensiini- vs. dieselmoottorit: On suositeltavaa välttää apukäynnistystä bensiinimoottorillisesta autosta dieselmoottorillisella autolla ja päinvastoin.

3. Vialliset järjestelmät: Älä yritä apukäynnistää autoa, jossa on sähköisiä vikoja, vuotava akku tai muita sähköongelmia, silloin on parempi hakea ammattilaisen apua.

4. Puutteellisesti ladattu akku.

Miksi auton akku on tyhjä?

Auton akun tyhjeneminen voi johtua useista eri syistä, ja yksi yleisimmistä syistä on unohtunut päälle jäänyt auton sisävalo tai jokin muu sähköinen toiminto.

Akun tyhjenemisen estämiseksi on tärkeää varmistaa, että auton sähkölaitteet ovat sammutettuja, kun auto on sammutettu, ja että akku on kunnossa. Säännöllinen akun ylläpitolataus pitää sen toimintakunnossa, erityisesti, jos autoa käytetään harvoin tai pääasiassa lyhyillä matkoilla.

Hinauspalvelun tai tiepalvelun  voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000, vuoden jokaisena päivänä ja aikana, jolloin kuljettajamme saapuu mahdollisimman pian auttamaan sinua.

Voitko auton akku olla rikki?

Auton akku on olennainen osa ajoneuvon sähköjärjestelmää, ja sen kunto vaikuttaa suoraan auton käynnistymiseen. Tärkeää on tunnistaa, onko akku tyhjä vai rikki, jotta voidaan ryhtyä oikeisiin toimenpiteisiin.

Jos akun tilasta ei ole varmuutta, on suositeltavaa soittaa tiepalveluumme , mwillä on välineet akun tarkistamiseen.

On tärkeää muistaa, että auton akku on kuluva osa, ja sen käyttöikä vaihtelee. Säännöllinen akun ylläpitolataus ja huolto voivat auttaa pidentämään sen käyttöikää. Tyhjentyneen akun voi usein ladata uudelleen, mutta rikkinäinen akku on vaihdettava uuteen.

Akku tyhjeni kesken matkan

Kun auto jättää tien päälle akun ollessa tyhjä, ja tarve akun vaihtamiselle on kiireellinen, on hyvä soittaa tiepalveluumme. Ammattilaisemme voivat vaihtaa auton akun nopeasti ja varmistaa, että voit jatkaa matkaasi.

Jos auton akku tyhjenee kotipihalla tai muualla, mutta et ole tien päällä, voit ladata tyhjentyneen akun tarkoitukseen sopivalla ylläpitolaturilla. Ylläpitolaturi on suunniteltu akun hitaaseen lataamiseen, ja se voi kestää useita tunteja, jotta akku saadaan täyteen varaukseen. Tämä on hyödyllistä, jos et tarvitse välitöntä apua ja voit odottaa, kunnes akku on latautunut.

Tiepalvelun  voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000 vuoden jokaisena päivänä ja aikana.

Hinauspalvelu Luostarinen auttaa autoilijoita pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla nopeasti ja luotettavasti kellonaikaan katsomatta. 

Tyhjä akku tiepalvelut Uudenmaan alueella.

Postiosoite
Kaasutintie 20b
00770 Helsinki

Käyntiosoite
Koneenkatu 19-21
05830 Hyvinkää

Autamme nopeasti 24/7/365
We also serve in English and Russian

Soita 010 200 7000 tai lähetä viesti WhatsAppissa

Scroll to Top