Väärä polttoaine - apua nopeasti 24/7

5/5

4.85 (834 kokemusta)

Näin väärän polttoaineen poistopalvelu toimii

1

Ota yhteyttä

Soita meille milloin tahansa numeroon 010 200 7000. Tai tilaa palvelu verkossa.

Kerro viasta

Arvioimme vian ja sijainnin, ja määrittelemme tarvitaanko hinausta vai tiepalvelua.

2

Anna määränpää

Mikäli vika ei korjaannu paikan päällä, hinaamme ajoneuvosi ja voimme auttaa korjaamon valinnassa.

3

Sovi ajasta

Tarjoamme kiireellisen avun lisäksi hinaus- tai tiepalvelua mihin aikaan tahansa.

4

Väärä polttoaine? Näin vältät vahingot

Jos väärän polttoaineen tankkaus tapahtuu, on suositeltavaa olla käynnistämättä autoa ja ottaa yhteyttä hinaus- tai hinauspalveluun sekä korjaamoon mahdollisimman pian. Nopea toiminta voi auttaa vähentämään mahdollisia vaurioita ja kustannuksia.

On hyvä tietää, että ammattilaisemme ovat tottuneita käsittelemään erilaisia tilanteita, kuten väärintankkauksia. Väärintankkaukset voivat olla stressaavia ja aiheuttaa huolta, mutta asiantuntevien palveluntarjoajien avulla ne voidaan ratkaista tehokkaasti ja turvallisesti. Tärkeintä on toimia nopeasti ja ottaa yhteyttä ammattilaisiin, jotka voivat auttaa polttoaineen poistamisessa ja autosi kuntoon saattamisessa.

Tiepalvelun voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000

Väärän polttoaineen poistaminen

Luostarisen polttoainetankin tyhjennys palvelu, silloin kun väärä polttoaine pääsi livahtamaan tankkiin.

Tulemme paikan päälle, ja suoritamme tarvittavat toimenpiteet, kuten tankin tyhjennyksen ja huuhtelun, ja autamme sinua pääsemään jatkamaan matkaa omalla autollasi ilman tarvetta kalliille ja aikaa vievälle hinaukselle korjaamolle tai sijaisauton hankinnalle. Lisäksi  huolehdimme ympäristöstä kierrättämällä poistetun polttoaineen asianmukaisesti.

Väärän polttoaineen tyhjennyksen voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000

Jos väärä polttoaine virhe pääsee tapahtumaan

Jos väärä polttoainen virhe tapahtuu, on suositeltavaa olla käynnistämättä autoa ja ottaa yhteyttä hinaus- tai hinauspalveluun sekä korjaamoon mahdollisimman pian. Nopea toiminta voi auttaa vähentämään mahdollisia vaurioita ja kustannuksia.

Väärän polttoaineen tyhjennyksen voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000

Väärän polttoaineen poistaminen ammattitaidolla

On erittäin tärkeää, että väärän polttoaineen poisto suoritetaan asianmukaisesti ja turvallisesti.

Luostarisen ammattilaiset tarjoavat tätä tarkoitusta varten  palvelua. Tämä takaa, että virhetankkauksen korjaaminen tapahtuu ammattilaisen toimesta, joka ymmärtää asian ja noudattaa turvallisuusstandardeja.

Luostarisen ammattilaiset ovat koulutettuja ja päteviä suorittamaan tankin tyhjennyksen ja huuhtelun asianmukaisesti. Meillä on tarvittavat välineet ja laitteet tätä tehtävää varten, jolloin toimenpiteet suoritetaan riskittömästi. Lisäksi noudattaminen alan standardeja ja direktiivejä on erittäin tärkeää.

Mitä tarkoittaa väärän polttoaineen tankkaaminen?

Väärän polttoaineen tankkaaminen tarkoittaa sitä, kun autoon lisätään polttoainetta, joka ei ole yhteensopiva auton käyttövoiman kanssa. Tyypillisin virhetankkaus liittyy bensiini- ja dieselautoihin, joissa käytetään eri tyyppistä polttoainetta. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä väärän polttoaineen tankkaamisesta:

1. Dieselautoon bensaa

2. Bensiiniautoon dieseliä

3. E10-bensan käyttö, kun auto vaatii E5-bensaa

Väärän polttoaineen käyttö voi vaikuttaa auton suorituskykyyn, aiheuttaa moottorin vaurioita ja vaatia kalliita korjauksia.

Väärää polttoainetta tankissa- toimi näin

Kun väärä polttoaine on tankattu autoon, on äärimmäisen tärkeää olla käynnistämättä autoa tai yrittämättä ajaa sillä, sillä tämä voi pahentaa vahinkoa. Kun väärä polttoaine on tankissa, se voi vaikuttaa moottorin toimintaan ja aiheuttaa vaurioita polttoainejärjestelmään. Tässä tilanteessa on parasta noudattaa seuraavia toimenpiteitä.

Tärkeintä on toimia nopeasti ja välttää lisävahinkojen aiheuttamista autollesi. Ammattilaisemme ovat koulutettuja käsittelemään tällaisia tilanteita ja voivat auttaa sinua saamaan autosi takaisin toimintakuntoon mahdollisimman turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Hinauspalvelu Luostarinen auttaa autoilijoita pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla nopeasti ja luotettavasti kellonaikaan katsomatta. 

Väärän polttoaineen poistaminen Uudenmaan alueella.

Postiosoite
Kaasutintie 20b
00770 Helsinki

Käyntiosoite
Koneenkatu 19-21
05830 Hyvinkää

Autamme nopeasti 24/7/365
We also serve in English and Russian

Soita 010 200 7000 tai lähetä viesti WhatsAppissa

Scroll to Top