Työkoneiden siirrot - apua nopeasti 24/7

5/5

4.85 (834 kokemusta)

Näin työkoneiden siirrot palvelu toimii

1

Ota yhteyttä

Soita meille milloin tahansa numeroon 010 200 7000. Tai tilaa palvelu verkossa.

Kerro viasta

Arvioimme vian ja sijainnin, ja määrittelemme tarvitaanko hinausta vai tiepalvelua.

2

Anna määränpää

Mikäli vika ei korjaannu paikan päällä, hinaamme ajoneuvosi ja voimme auttaa korjaamon valinnassa.

3

Sovi ajasta

Tarjoamme kiireellisen avun lisäksi hinaus- tai tiepalvelua mihin aikaan tahansa.

4

Työkoneiden siirrot ammattitaidolla

Hoidamme myös työkoneiden siirrot sopimuksen mukaan vankalla kokemuksella ja asiakkaan tarpeet huomioiden.

Mielestämme koneen kuljetus pitää tapahtua silloin kuin asiakas sitä tarvitsee ja tämän työt sitä edellyttävät, jotta urakka ei jää kiinni kuljetusta tarjovasta yrityksestä ja tässä asiassa Hinaus Luostarisen joustavuus antaa loistavan painoarvon työkoneiden siirrolle

Soita meille 24/7  numeroon  010 200 7000 niin katsotaan yhdessä paras ratkaisu koneiden siirrolle!

Työpalvelujen siirrot nopeasti ja suunnitelmallisesti.

Palvelumme nopeuden ansiosta autoilijoiden omistaman siirtokaluston käyttöaste paranee merkittävästi. Tämä puolestaan lisää heidän kannattavuuttaan ja vapauttaa heidät kuljetustilausten säätämiseen ja laskutukseen liittyvistä rutiineista.

Lisäksi ajojen määrä on helpommin ennakoitavissa, kalusto hyödynnetään tehokkaammin.

Luotttavaa työkoneiden siirtopalvelua

Tarjoamme luotettavia työkoneiden siirtopalveluita, jotka toteutetaan nopeasti ja joustavasti. Laaja ja monipuolinen kalustomme mahdollistaa erilaisten työkoneiden, kuten trukkien, kaivinkoneiden, henkilönostimien ja traktoreiden kuljetukset.

Koneenkuljetusautomme ovat vankkaa tekoa, ja valitsemme aina sopivan kuljetusauton kunkin kuljetuksen tarpeisiin. Ota meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja sovitaan sopiva aika koneen noutamiseksi ja siirtämiseksi.

Työkoneiden siirron turvallisuus

Meiltä saat työkoneiden siirto- ja kuljetuspalvelut turvallisesti. Kuljetamme pitkällä kokemuksella ja luotettavasti.

Turvallisuudella on erityinen merkitys työkoneiden siirto kuljetuksessa.Palvelumme hinaa, vinssaa ja kuljettaa kalustosi turvallisesti ja tarkoitukseen soveltuvalla kalustolla, jonka lisäksi oikeanlaiset työvälineet, ammattitaito sekä tarkka harkinta korostuvat työkoneiden siirto palveluita tehtäessä.

Toimimme kattavasti ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, jotta palvelumme on saatavilla myös sinulle silloin kun sen tarve on. Meihin saat yhteyden aina soittamalla numeroon 010 200 7000.

Työkoneiden siirot on erikoisosaamistamme

Suomen kokeneimmat työkoneiden siirtopalveluiden ammattilaiset ovat käytettävissäsi, voit luottaa Luostarisen raskaan kaluston ammattilaisten taitoihin.

Työkoneiden siirrot on fyysisesti vaativaa ja korkeaa osaamista vaativaa työtä. Työkoneiden siirrot tuo mukanaan omat erityishaasteensa. Hinausauton kuljettajalta edellytetään laajaa kokemusta sekä hinausautoista että raskaan kaluston ajoneuvotekniikasta.

Noudatamme tarkasti merkki- ja mallikohtaisia ohjeita.

Työkoneiden siirto kalustomme

Työkoneiden siirtoihin tarvittavat hinausautot on varustettu uusimmilla laitteilla, jotta voimme taata onnistuneen lopputuloksen ja tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua.

Hinausautoillamme on useita tärkeitä varusteita, kuten vähintään kaksi vinssiä, erikoisvarusteet työkoneiden  kuljetukseen, monipuoliset työkalut ja varaosat, jotka auttavat korjaustöissä,  Tämä varustelu mahdollistaa tehokkaan ja monipuolisen toiminnan erilaisissa työkoneiden siirtotilanteissa.

Hinauspalvelu Luostarinen auttaa autoilijoita pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla nopeasti ja luotettavasti kellonaikaan katsomatta. 

Hinauspalvelu, raskaan kaluston hinaus ja tiepalvelu Uudenmaan alueella.

Postiosoite
Kaasutintie 20b
00770 Helsinki

Käyntiosoite
Koneenkatu 19-21
05830 Hyvinkää

Autamme nopeasti 24/7/365
We also serve in English and Russian

Soita 010 200 7000 tai lähetä viesti WhatsAppissa

Scroll to Top