Ovet lukossa ja avaimet autossa - apua nopeasti 24/7

5/5

4.85 (834 kokemusta)

Näin auton ovien avauspalvelu toimii

1

Ota yhteyttä

Soita meille milloin tahansa numeroon 010 200 7000. Tai tilaa palvelu verkossa.

Kerro viasta

Arvioimme vian ja sijainnin, ja määrittelemme tarvitaanko hinausta vai tiepalvelua.

2

Anna määränpää

Mikäli vika ei korjaannu paikan päällä, hinaamme ajoneuvosi ja voimme auttaa korjaamon valinnassa.

3

Sovi ajasta

Tarjoamme kiireellisen avun lisäksi hinaus- tai tiepalvelua mihin aikaan tahansa.

4

Ovet lukossa. Anna ammattilaisen auttaa

Kun avaimet ovat lukitussa autossa, on nopein ja turvallisin ratkaisu soittaa ammattilainen paikalle avaamaan lukitut auton ovet. Ammattilaisilla on tarvittavat välineet ja taito käsitellä erilaisia lukituksia, mukaan lukien autonvalmistajien murtosuojausjärjestelmät, jotka voivat tehdä auton ovien avaamisesta haastavaa. Jos avaimet ovat takakontissa, ammattilaiset voivat yleensä avata sen turvallisesti ja ilman vahinkoja. Anna erikoistyökalujen ja ammattitaidon auttaa sinua tällaisissa tilanteissa.

Auton ovien avauksen voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000

Kyllä, auton ovet voidaan usein avata ilman avainta

Tiepalvelumekaanikoillamme on erilaisia keinoja ja välineitä ovien avaamiseen. Nopeimmillaan auton ovet voidaan avata muutamissa kymmenissä sekunneissa. Yksityiskohtaisempia menetelmiä ei yleensä jaeta julkisesti.

Hinauspalvelu Luostarinen ratkaisee ovien lukko-ongelmat nopeasti ja helposti.

Auton ovien avauksen voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000

Mitä tehdä kun avaimet jäävät lukittuun autoon?

Kun avaimet jäävät lukittuun autoon, voit ensin tarkistaa, ovatko auton vara-avaimet saatavilla. Vara-avaimien avulla voit avata auton helposti.

Talviaikaan, jos ongelma liittyy lukon jäätyneisyyteen, voit kokeilla lukon lämmittämistä esimerkiksi sormien lämmittämiseen tarkoitetun lämpöpussin avulla tai painamalla varovasti (omalla vastuulla) lämmintä vettä sisältävää minigrip-pussia lukkoa vasten.

Jos vara-avaimia ei ole saatavilla ja lukko ei ole jäässä, kannattaa pyytää paikalle tiepalvelun ammattilainen, joka osaa avata auton usein nopeasti ilman avainta. Jos tiepalvelun ammattilaisen toimenpiteet eivät auta, voi olla tarpeen hinauttaa auto merkkihuoltoon lisäavun saamiseksi.

Ovien avauspavelvelua 24/7

Hinauspalvelu Luostarisen  tiepalvelu on tavoitettavissa ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden. Olemme aina valmiina auttamaan sinua, oli tilanteesi sitten mikä tahansa. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, olipa kyseessä sitten auton lukitseminen avaimen sisään tai avaimen kadottaminen.

Auton ovien avauksen voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000

Luostarisen tiepalvelu auttaa sinua avaamaan lukitun auton oven ilman vaurioita auton ovelle tai lukitusmekanismille. Meillä on pitkä kokemus, asianmukaiset työkalut ja lähestymistapa, joka varmistaa, ettei autollesi aiheudu vahinkoa. Voit pian jatkaa matkaasi, vaikka kohtaisit odottamattoman tilanteen.

Auton ovien avauksen voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000

Ovien avaus paikan päällä

Hinauspalvelu Luostarisen Tiepalvelun tavoitteena on aina ratkaista ongelma paikan päällä, jotta voit jatkaa matkaasi turvallisesti. Jos se ei ole mahdollista, autamme sinua hinaamalla autosi korjaamolle. Jos olet kadottanut auton avaimet eikä sinulla ole vara-avainta, voimme myös auttaa viemällä autosi kotiin.

Auton ovien avauksen voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000

Hinauspalvelu Luostarinen auttaa autoilijoita pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla nopeasti ja luotettavasti kellonaikaan katsomatta. 

Oven avaus palvelut Uudenmaan alueella.

Postiosoite
Kaasutintie 20b
00770 Helsinki

Käyntiosoite
Koneenkatu 19-21
05830 Hyvinkää

Autamme nopeasti 24/7/365
We also serve in English and Russian

Soita 010 200 7000 tai lähetä viesti WhatsAppissa

Scroll to Top