Hinauspalvelu 24/7 kaikille asiakkaille

5/5

4.85 (834 kokemusta)

Näin hinauspalvelu 24/7 toimii

1

Ota yhteyttä

Soita meille milloin tahansa numeroon 010 200 7000. Tai tilaa palvelu verkossa.

Kerro viasta

Arvioimme vian ja sijainnin, ja määrittelemme tarvitaanko hinausta vai tiepalvelua.

2

Anna määränpää

Mikäli vika ei korjaannu paikan päällä, hinaamme ajoneuvosi ja voimme auttaa korjaamon valinnassa.

3

Sovi ajasta

Tarjoamme kiireellisen avun lisäksi hinaus- tai tiepalvelua mihin aikaan tahansa.

4

Hinauspalvelu 24/7 yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Hinaamme henkilöautot, moottoripyörät, pakettiautot ja muut ajoneuvot Uudenmaan alueella nopeasti ja ammattitaidolla 24/7 palveluperiaatteella. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja voimme laskuttaa hinauksen suoraan vakuutusyhtiöltä. Teemme lisäksi kiireettömiä ajoneuvojen siirtoja.

Kaikkien ajoneuvojen hinauspalvelu 24/7

Kun autosi matka yllättäen keskeytyy millä tahansa syyllä, meidän hinausautomme kuljettavat turvallisesti kaiken kokoiset henkilö- ja pakettiautot korjaamolle, mukaan lukien nelivetoiset autot. Voimme myös hinauttaa autosi korjaamolle suoraan kotipihastasi 24/7 palveluperiaattella.

Luostarisen hinauspalvelut soveltuvat laajasti erilaisille ajoneuvoille, ja meiltä löytyy sopiva hinausauto kaikenlaisiin hinaustarpeisiin. Tarjoamme monipuoliset ratkaisut erilaisiin hinaustilanteisiin 24/7.

Toimimme kattavasti ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä 24/7, jotta palvelumme on saatavilla myös sinulle silloin kun sen tarve on. Meihin saat yhteyden aina soittamalla numeroon 010 200 7000.

Luotettavaa hinauspalvelua ja tiepalvelua 24/7

 

Tarvitsetko luotettavaa hinauspalvelua tai tiepalvelua 24/7?

Pyydä Hinauspalvelu Luostarinen hoitamaan autosi hinaus tai tarjoamaan vaikka apukäynnistys. Meiltä löytyvät ratkaisut kaikkiin autoilijan kohtaamiin ongelmiin 24/7.

Hinausautojen kuljettajat asuvat ympäri uuttamaata. Tämä takaa nopean lähtövalmiuden myös öisin ja viikonloppuisin.

Hinauspalvelun tai tiepalvelun 24/7 voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000, vuoden jokaisena päivänä ja aikana, jolloin kuljettajamme saapuu mahdollisimman pian auttamaan sinua.

Laaja palveluvalikoima hinauspalveluita ja tiepalveluita 24/7

Tarjoamme laajan valikoiman tien päällä tarvittavia tiepalvelu ja hinauspalveluita 24/7. Palvelumme ovat saatavilla nopeasti ja päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa. Voit hyödyntää esimerkiksi seuraavia palveluitamme:

  • Auton käynnistysapu
  • Hinauspalvelu
  • Renkaanvaihdot
  • Polttoainetankin tyhjennys väärän polttoaineen tankkaamisen jälkeen
  • Apu polttoaineen loppuessa kesken matkan

Hinauspalvelun tai tiepalvelun 24/7 voit tilata nopeimmin suoraan soittamalla numeroon 010 200 7000

Hinauspalvelua ja tiepalvelua 24/7

Hinauspalvelu luostarinen on yritys, joka tarjoaa monipuolisia hinauspalveluita ja tiepalveluita 24/7 vuoden jokaisena päivänä ja vuorokauden jokaisena tuntina. Palvelumme ovat saatavilla niin yksityisille autoilijoille kuin yrityksillekin.

Päivystävä puhelimemme on käytettävissä 24/7, joten kun matkasi katkeaa tienposkessa, olemme valmiina tulemaan avuksesi, vaikka keskellä yötä. Toiminta-alueemme kattaa koko uudenmaan alueen.

Tarjoamme kuljetuspalvelua myös raskaammalle kalustolle, joten voit luottaa meihin erilaisten ajoneuvojen avun tarpeissa.

Myös kiireettömät hinauspalvelut 24/7

Hinauspalvelu 24h

Jos sinulle sopii, että ajoneuvosi hinaus  tapahtuu muutaman päivän tai seuraavan viikon aikana, voimme tarjota sinulle edullisemman hinnan hinaukselle verrattuna hätähinaukseen.

Kerro meille tarkemmin kuljetustarpeestasi, niin voimme arvioida edullisen kuljetushinnan ja sopia hinauksen aikataulusta.

Kalustomme pystyy kuljettamaan paitsi henkilöautoja myös kaikenlaisia kulkuneuvoja polkupyöristä täysperävaunuihin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan tarpeisiisi sopiva kuljetusratkaisu. Aloita soittamalla numeroon 010 200 7000,

Hinauspalvelu 24/7 Luostarinen auttaa autoilijoita pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla nopeasti ja luotettavasti kellonaikaan katsomatta.

Toimimme kattavasti ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, jotta
palvelumme on saatavilla myös sinulle silloin kun sen tarve on.

Postiosoite
Kaasutintie 20b
00770 Helsinki

Käyntiosoite
Koneenkatu 19-21
05830 Hyvinkää

Autamme nopeasti 24/7/365
We also serve in English and Russian  

Soita 010 200 7000 tai lähetä viesti WhatsAppissa

Scroll to Top